Nyheter & Pressmeddelanden

Avincis Aviation Sweden väljer Arlandastad för sitt nya huvudkontor

Avincis Aviation Sweden, en internationellt ledande aktör inom ambulansflyg, har valt Arlandastad för sitt nya huvudkontor. Avtalet är ett grönt hyresavtal med inflytt september 2024.

Ramirent tecknar avtal om etablering i Skavsta

Ramirent har tecknat avtal om en etablering i Skavsta där bolaget ska leverera byggmaskiner och bodetableringar till de entreprenörer som under kommande år ska vara med och bygga Skavsta. Inflytt sker under oktober 2024.

Valberedning för Arlandastad Group AB utsedd

Arlandastad Group har sammankallat sin valberedning inför årsstämman den 29 april 2025.

Autohero expanderar i Arlandastad med långsiktigt hyresavtal

Arlandastad Group har tecknat nytt hyresavtal med Autohero om nya lokaler. Avtalet omfattar moderna lokaler för verkstad, försäljning/leveranscenter och kontor samt uppställningsytor i Arlandastad.

Stockholm Skavsta Airport tar nästa steg med ny ambition och nytt utseende

Arlandastad Groups dotterbolag Stockholm Skavsta Airport  ska bli en viktig knutpunkt i transportsystemet och ta plats som Stockholms södra flygplats. Det är ambitionerna när Stockholm Skavsta Airport förnyar varumärket.

Arlandastad Group friköper fastighet från gemensamt JV-bolag

Arlandastad Group friköper fastighet med tillhörande 15-årigt hyresavtal från gemensamt JV-bolag med BRA Bygg.

Hyundai expanderar sin Training Academy i Arlandastad

Arlandastad Group har tecknat nytt hyresavtal med Hyundai Motor Sverige. Samtidigt ingår Arlandastad Groups dotterbolag Training Partner ett utökat samarbetsavtal med biltillverkaren. De nya avtalen med Hyundai innebär, förutom utbildningslokaler, även ett utökat samarbete kring kompetensförsörjning och utbildning.

Arlandastad Group ingår ytterligare JV med BRA Bygg – tecknar långt hyresavtal med One More

Arlandastad Group har ingått ytterligare ett JV med BRA Bygg. Det gemensamma JV-bolaget har tecknat ett 10-årigt hyresavtal med One More AB. Det nya avtalet omfattar uppförande av ett nytt hus med placering i Arlandastad.

Projekt som renar 4,1 liter vatten varje sekund och främjar biologisk mångfald

I Arlandastads omgivningar är ett antal vattendammar belägna. De är resultatet av ett pågående arbete för att rena vattnet som bygger på bolagets specialistkompetens kring mark- och vattenhantering. 

REGULATORISKT

Arlandastad Group Delårsrapport januari – juni 2024: Ökad marknadsaktivitet och fortsatt kostnadsoptimering

Arlandastad Groups delårsrapport för januari – juni 2024 finns nu publicerad och tillgänglig på bolagets webbplats, www.arlandastadgroup.se (https://arlandastadgroup.se/sv/).  (https://arlandastadgroup.se/sv/)