Två av Sveriges största utvecklingsprojekt

Tillsammans med partners och samhälle utvecklar vi hållbara och attraktiva destinationer där verksamheter kan växa, människor mötas och idéer komma till liv.

Vår strategi är att identifiera potentialen i stora strategiskt placerade områden och utveckla hållbara och attraktiva destinationer. Arlandastad Group kontrollerar hela kedjan från markförvärv till långsiktig förvaltning. I de fall vi ser att vi kan tillföra värden driver vi också operativa verksamheter. Idag driver och äger vi två av Sveriges största utvecklingsprojekt, Explore Arlandastad och Explore Skavsta.

Läs mer om oss och hur vi arbetar.

 

Explore Arlandastad ikon

Explore Arlandastad

Destination mellan Stockholm och Arlanda - här erbjuds möjligheter för samarbeten, möten och företagsutveckling med optimalt läge invid E4:an och ett stenkast från Arlanda flygplats.

Till Explore Arlandastad

Explore Skavsta ikon

Explore Skavsta

Destination i Nyköpings kommun med ett exceptionellt bra läge invid E4:an, Stockholm Skavsta Airport och den kommande Ostlänken.

Om Explore Skavsta på LinkedIn

Läs intervju med Maria Karlsson, Chef Fastighetsförädling i Explore Skavsta

Senaste nytt från Arlandastad Group

01 juni 2023

Arlandastad Group utser Henrik Morén till ny Chief Financial Officer

Arlandastad Group välkomnar Henrik Morén som ny CFO och medlem i koncernledningen. Henrik som varit Interim CFO i bolaget sedan 1 maj tillträder sin nya roll den 1 juni 2023.  

31 maj 2023

Arlandastad Group säkerställer grön finansiering

Arlandastad Group har beviljats ett grönt kreditiv av Danske Bank för byggnationen av det 10 000 kvm stora bageriet Bake My Day.

19 april 2023

Bolagsstämmokommuniké Arlandastad Group AB (publ)

Arlandastad Group AB (publ) höll den 19 april 2023 årsstämma på Chinateatern i Stockholm.