Två av Sveriges största utvecklingsprojekt

Tillsammans med partners och samhälle utvecklar vi hållbara och attraktiva destinationer för verksamheter. Här kan företag växa, människor mötas och idéer komma till liv.

Arlandastad Group kontrollerar hela kedjan från markförvärv till långsiktig förvaltning. I de fall vi ser att vi kan tillföra värden driver vi också operativa verksamheter. Idag äger och driver vi två av Sveriges största utvecklingsprojekt, Explore Arlandastad och Explore Skavsta.

Läs mer om oss och hur vi arbetar.

 

Flygbild över Arlandastad Groups område, Explore Arlandastad, med byggnader och grönområden.

Explore Arlandastad

Destination för verksamheter mellan Stockholm och Arlanda - här erbjuds möjligheter för samarbeten, möten och företagsutveckling med optimalt läge invid E4:an och ett stenkast från Stockholm Arlanda Airport.

Till Explore Arlandastad

Flygbild över Arlandastad Groups område, Explore Skavsta, med flygplatsen i fokus.

Explore Skavsta

Destination för verksamheter strax utanför Nyköping med ett exceptionellt bra läge invid E4:an, Stockholm Skavsta Airport och den kommande järnvägen Ostlänken.

Till Explore Skavsta

Senaste nytt från Arlandastad Group

Arlandastad Group utser Anna Stenströmer till HR- & hållbarhetschef

Anna Stenströmer, nuvarande Hållbarhetsansvarig på Arlandastad Group, går in i rollen som HR- och hållbarhetschef för bolaget med start 1 februari 2024. Anna kommer även ingå i bolagets koncernledning.

Scandinavian XPO nominerad till World Travel Awards 2024

För första gången är Arlandastad Groups dotterbolag Scandinavian XPO i Explore Arlandastad nominerad till World Travel Awards Europe's Leading Meetings & Conference Centre 2024.

Marie Sterner Henriksson, Head of HR, lämnar Arlandastad Group

Marie Sterner Henriksson lämnar Arlandastad Group för nya utmaningar. Marie har varit en del av Arlandastad Groups koncernledning sedan 2022 och i sin nuvarande roll som Head of HR sedan 2021. Marie avslutar sin tjänst på bolaget under mars 2024. Under tiden pågår arbetet med att hitta en ny person för tjänsten.