Två av Sveriges största utvecklingsprojekt

Tillsammans med partners och samhälle utvecklar vi hållbara och attraktiva destinationer för verksamheter. Här kan företag växa, människor mötas och idéer komma till liv.

Arlandastad Group kontrollerar hela kedjan från markförvärv till långsiktig förvaltning. I de fall vi ser att vi kan tillföra värden driver vi också operativa verksamheter. Idag äger och driver vi två av Sveriges största utvecklingsprojekt, Explore Arlandastad och Explore Skavsta.

Läs mer om oss och hur vi arbetar.

 

Flygbild över Arlandastad Groups område, Explore Arlandastad, med byggnader och grönområden.

Explore Arlandastad

Ett 290 hektar stort område för verksamheter strategiskt beläget nära Arlanda, E4:an och mellan Stockholm och Uppsala.

Till Explore Arlandastad

Flygbild över Arlandastad Groups område, Explore Skavsta, med flygplatsen i fokus.

Explore Skavsta

484 hektar stort område för verksamheter strax utanför Nyköping med ett exceptionellt bra läge invid E4:an och Stockholm Skavsta Airport.

Till Explore Skavsta

Senaste nytt från Arlandastad Group

Två topprekryteringar ska driva utvecklingen i Skavsta

Skavsta stärker organisationen med Brett Weihart som ny vd för Stockholm Skavsta Airport och Daniel Christensen som chef för fastighetsförädlingen i Explore Skavsta. Brett och Daniel tillträder sina nya roller under augusti 2024. De ska tillsammans driva utvecklingen i Skavsta.

REGULATORISKT

Arlandastad Group Delårsrapport januari – mars 2024: Förbättrat resultat och stärkt likviditet

Arlandastad Groups delårsrapport för januari – mars 2024 finns nu publicerad och tillgänglig på bolagets webbplats, www.arlandastadgroup.se.

Inbjudan: Arlandastad Group presenterar delårsrapporten för januari till mars 2024

Den 16 maj 2024 kl.10.00 presenterar Arlandastad Group delårsrapporten för januari till mars 2024. VD Dieter Sand och CFO Henrik Morén ger en överblick av bolagets utveckling och projektportfölj.