Två av Sveriges största utvecklingsprojekt

Tillsammans med partners och samhälle utvecklar vi hållbara och attraktiva destinationer för verksamheter. Här kan företag växa, människor mötas och idéer komma till liv.

Vår strategi är att identifiera potentialen i stora strategiskt placerade områden och utveckla hållbara och attraktiva destinationer. Arlandastad Group kontrollerar hela kedjan från markförvärv till långsiktig förvaltning. I de fall vi ser att vi kan tillföra värden driver vi också operativa verksamheter. Idag driver och äger vi två av Sveriges största utvecklingsprojekt, Explore Arlandastad och Explore Skavsta.

Läs mer om oss och hur vi arbetar.

 

Explore Arlandastad ikon

Explore Arlandastad

Destination för verksamheter mellan Stockholm och Arlanda - här erbjuds möjligheter för samarbeten, möten och företagsutveckling med optimalt läge invid E4:an och ett stenkast från Stockholm Arlanda Airport.

Till Explore Arlandastad

Explore Skavsta ikon

Explore Skavsta

Destination för verksamheter i Nyköpings kommun med ett exceptionellt bra läge invid E4:an, Stockholm Skavsta Airport och den kommande Ostlänken.

Om Explore Skavsta på LinkedIn

Läs intervju med Maria Karlsson, Chef Fastighetsförädling i Explore Skavsta

Senaste nytt från Arlandastad Group

26 september 2023

Arlandastad Group och Sörmlands Sparbank överens om finansiering för Skavstas fortsatta utveckling

Arlandastad Group utvecklar sitt samarbete med Sörmlands Sparbank. Bolaget levererar enligt plan och får utökad kredit om 50 MSEK. Finansieringen stärker kassan för Stockholm Skavsta Flygplats AB och säkerställer Skavstas fortsatta utveckling.

21 september 2023

Arlandastad Group tecknar fem nya hyresavtal

Arlandastad Group har tecknat hyresavtal med företagen Skincare by us, NIO, Kemteknik, Traveller Buss och Brunkeberg. Verksamheterna flyttar till Explore Arlandastad under kvartal tre 2023. Gemensamt är att de lockats av det strategiska läget mitt emellan Stockholm och Uppsala och närheten till E4:an och Stockholm Arlanda Airport.

12 september 2023

Valberedning för Arlandastad Group AB utsedd

Arlandastad Group har sammankallat sin valberedning inför årsstämman den 16 april 2024.