Två av Sveriges största utvecklingsprojekt

Tillsammans med partners och samhälle utvecklar vi hållbara och attraktiva destinationer för verksamheter. Här kan företag växa, människor mötas och idéer komma till liv.

Arlandastad Group kontrollerar hela kedjan från markförvärv till långsiktig förvaltning. I de fall vi ser att vi kan tillföra värden driver vi också operativa verksamheter. Idag äger och driver vi två av Sveriges största utvecklingsprojekt, Explore Arlandastad och Explore Skavsta.

Läs mer om oss och hur vi arbetar.

 

Flygbild över Arlandastad Groups område, Explore Arlandastad, med byggnader och grönområden.

Explore Arlandastad

Destination för verksamheter mellan Stockholm och Arlanda - här erbjuds möjligheter för samarbeten, möten och företagsutveckling med optimalt läge invid E4:an och ett stenkast från Stockholm Arlanda Airport.

Till Explore Arlandastad

Flygbild över Arlandastad Groups område, Explore Skavsta, med flygplatsen i fokus.

Explore Skavsta

Destination för verksamheter i Nyköpings kommun med ett exceptionellt bra läge invid E4:an, Stockholm Skavsta Airport och den kommande Ostlänken.

Om Explore Skavsta på LinkedIn

Intervju med Maria Karlsson, Chef Fastighetsförädling i Explore Skavsta

Senaste nytt från Arlandastad Group

Med målet att bli Europas största molnplattform väljer evroc Sverige och Arlandastad för sitt flagship data center

Arlandastad Group har tecknat en avsiktsförklaring med Europas nya molntjänstföretag evroc. Intentionen är att bilda ett JV-bolag för gemensamt ägande och utveckling av fastigheten om 3 400 kvm byggrätt. Parterna har även för avsikt att ingå ett 15-årigt hyresavtal med ett av bolagen i evroc-koncernen. 

Stockholms nya kongress blir granne med Sveriges största flygplats

Arlandastad Group tar initiativ till ett internationellt kongresscenter i Arlandastad, där man planerar att rymma stora kongresser.

Stockholm Skavsta Flygplats AB erhåller skadeersättning från Trafikverket om 385 MSEK på grund av arbetet med Ostlänken

Arlandastad Groups dotterbolag Stockholm Skavsta Flygplats AB och Trafikverket har ingått avtal för skadeersättning om 385 MSEK. Ersättningen är fastställd baserad på de skador i området som uppstår på grund av arbeten med att realisera Ostlänken och kommande stationsläget i Skavsta.