Redo för en karriär inom Arlandastad Group?

Längtar du efter att vara en del av någonting större och långsiktigt? Är du en entreprenör i hjärtat som gillar att vara kreativ i ditt arbete och tar stöd i strukturerade processer? Då kommer du att trivas och utvecklas hos oss!

Vi jobbar tillsammans för att skapa värde för företag, organisationer och samhället på lång sikt. 

Vi tror att en välmående organisation består av välmående kollegor. Därför är det viktigt för oss att ha kul på jobbet, ha en god arbetsmiljö och möjlighet till personlig utveckling och fritid.

Vill du vara med och skapa unika, hållbara och långsiktiga möjligheter tillsammans med oss? Vill du vara en del av ett bolag som genomsyras av den gemensamma övertygelsen: Där idéer finns, växer framtiden? Då kan framtiden för dig vara här hos oss.

Vi som jobbar på Arlandastad Group har olika bakgrund och erfarenhet. Vår verksamhet är indelad i olika delar:

  • Affärsutveckling och Projektavdelning
  • Fastighetsförvaltning
  • Marknad- och kommunikationsavdelning
  • Ekonomiavdelning
  • Hållbarhet
  • HR

Skicka gärna ditt cv och personligt brev till karriar[at]arlandastad.se
Vi välkomnar även spontana ansökningar!

Leende Mariefotograferad framifrån i mörkblå skjorta
Marie Sterner Henriksson

Head of HR

+ Read more

Marie Sterner Henriksson är utbildad inom HR, arbetsrätt och ledarskap. Hon har en lång erfarenhet som Rekryteringsspecialist och i roller som Chefstöd inom HR och rekrytering.

Välplanerad on-boarding

Det har varit en fantastisk on-boarding som gett mig möjlighet att både få områdets historia berättat för mig och på nära håll upptäcka allt som Explore Arlandastad rymmer!
Sofie Löfström, Kommunikatör

Individuell utveckling ger motivation

Som HR-ansvarig är min absoluta drivkraft och mitt fokus att se till att alla medarbetare trivs och får rätt verktyg till sin individuella utveckling. Den utvecklingstakt vi har och de möjligheter som ges anställda här är motiverande! 
Marie Sterner Henriksson, Head of HR