Redo för en karriär inom Arlandastad Group?

Att identifiera strategiska markområden. Att utveckla fastigheter till dess fulla potential. Att skapa ett mervärde. Att förstå vikten och vinsten av att kombinera gott affärsmannaskap med strukturerade och samtidigt kreativa processer. Låter det intressant kan det vara rätt att inleda en spännande karriär hos oss! 

Medarbetare inom Arlandastad Group delar den gemensamma visionen att jobba för att skapa värde på lång sikt. Detta gör vi genom att vara den självklara acceleratorn i väl utvalda områden med stor potential. Tillsammans, genom alla olika roller och funktioner, utvecklar vi större fastighetsprojekt genom ett arbetssätt som värderar ett gott och gynnsamt samarbete. Vår organisation är stark och är under ständig utveckling. Som entreprenörer i hjärtat låter vi vår kreativitet genomsyra strukturerade processer samtidigt som vi i alla lägen ser till att möta våra samarbetspartners behov. 

Vill du vara med och skapa unika, hållbara och långsiktiga möjligheter tillsammans med oss? Vill du vara en del av ett bolag som genomsyras av den gemensamma övertygelsen: Där idéer finns, växer framtiden? Då kan framtiden för dig vara här hos oss. 

Mer om våra markområden, konceptuella plattformar, satsningar och projekt hittar du här!

Vi välkomnar även spontana ansökningar!

Skicka gärna ditt cv och personligt brev till karriar@arlandastad.se

 

 

Hus av byggklossar i trä

Executive Assistant

Söker du en roll där ditt engagemang blir avgörande? Där variation och utmaningar blir en del av din vardag? 

Läs mer och sök!

Nyfiken på fler möjligheter?