Redo för en karriär inom Arlandastad Group?

Att identifiera strategiska markområden. Att utveckla fastigheter till dess fulla potential. Att skapa ett mervärde. Att förstå vikten och vinsten av att kombinera gott affärsmannaskap med strukturerade och samtidigt kreativa processer. Låter det intressant kan det vara rätt att inleda en spännande karriär hos oss! 

Medarbetare inom Arlandastad Group delar den gemensamma visionen att jobba för att skapa värde på lång sikt. Detta gör vi genom att vara den självklara acceleratorn i väl utvalda områden med stor potential. Tillsammans, genom alla olika roller och funktioner, utvecklar vi större fastighetsprojekt genom ett arbetssätt som värderar ett gott och gynnsamt samarbete. Vår organisation är stark och är under ständig utveckling. Som entreprenörer i hjärtat låter vi vår kreativitet genomsyra strukturerade processer samtidigt som vi i alla lägen ser till att möta våra samarbetspartners behov. 

Vill du vara med och skapa unika, hållbara och långsiktiga möjligheter tillsammans med oss? Vill du vara en del av ett bolag som genomsyras av den gemensamma övertygelsen: Där idéer finns, växer framtiden? Då kan framtiden för dig vara här hos oss. 

Mer om våra markområden, konceptuella plattformar, satsningar och projekt hittar du här!

Vi välkomnar även spontana ansökningar!

Skicka gärna ditt cv och personligt brev till karriar[at]arlandastad.se

Nyfiken på fler möjligheter? 

planritning fotograferad i närbild med linjal och penna intill

Affärsutvecklare Fastighetsutveckling Skavsta

Är du nyfiken på att byta jobb, vill jobba hos ett företag med mycket stark tillväxt och har erfarenhet inom fastighetsutveckling? Kolla då in tjänsten hos oss på Arlandastad Group som Affärsutvecklare Fastighetsutveckling med placering i vårt senaste utvecklingsområde Skavsta.

Läs mer och sök här

Hållbarhetsansvarig-träd-hållbarhet

Hållbarhetsansvarig

Har du erfarenhet av hållbarhetsarbete, vill jobba i en framåtlutad koncern som är i en stor utvecklingsfas och har ett stort intresse av ledarskap? Kolla då in vår tjänst som Hållbarhetsansvarig på Arlandastad Group.

Läs mer och sök här

Färgpennor som ligger tätt i olika höjd likt ett stapeldiagram

Transaktionsansvarig

Söker du en roll där ditt engagemang blir avgörande? Är du en god förhandlare som ser affärsmöjligheter och möjliga lösningar i komplexa utvecklingsprojekt?

Läs mer och sök!

Välplanerad on-boarding

Det har varit en fantastisk on-boarding som gett mig möjlighet att både få områdets historia berättat för mig och på nära håll upptäcka allt som Explore Arlandastad rymmer!
Sofie Löfström, Kommunikatör

Individuell utveckling ger motivation

Som HR-ansvarig är min absoluta drivkraft och mitt fokus att se till att alla medarbetare trivs och får rätt verktyg till sin individuella utveckling. Den utvecklingstakt vi har och de möjligheter som ges anställda här är motiverande! 
Marie Sterner Henriksson, HR-ansvarig