Transaktionsansvarig

Vill du jobba för en framåtlutad arbetsgivare inom fastighetsutveckling med stora planer framåt, som satsar mycket på sin personals välmående och utveckling? Hos oss på Arlandastad Group sker det stora investeringar och projekt. Därför behöver vi stärka upp vårt team med en Transaktionsansvarig. 

Arbetsbeskrivning 

Som Transaktionsansvarig agerar du som vår interna rådgivare när det gäller fastighetstransaktioner. 

Det innebär att du gör analyser och tar fram beslutsunderlag inför kommande investeringar och transaktionsprocesser. Långsiktiga och goda relationer är a och o för oss, därför är det viktigt att du är duktig på att skapa och upprätthålla långsiktiga relationer och god affärsetik.  

Du rapporterar direkt till Arlandastad Groups chef för Fastighetsförädling och tjänsten är placerad på vårt nybyggda HQ i Arlandastad. 

Några av tjänstens arbetsuppgifter: 

  • Analysera och värdera potentiella fastighetsaffärer 

  • Fastighetsutveckling 

  • Ta fram beslutsunderlag till företagets ledning och styrelse 

  • Vara aktiv i förhandlingar och transaktionsprocesser 

  • Identifiera förvärvsmöjligheter inom fastighetsbranschen 

Vem vi söker 

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av att jobba självständigt med fastighetstransaktioner och fastighetsutveckling. Du känner dig trygg med att ta fram investeringskalkyler och underlag inför önskade eller kommande förvärv. Du är en god förhandlare som ser affärsmöjligheter och möjliga lösningar i komplexa utvecklingsprojekt. 

Tjänsten passar dig som: 

  • Har en god analytisk och strategisk förmåga 

  • Är ansvarsfull och strukturerad 

  • Flytande engelska och svenska i tal och skrift  

  • Goda kunskaper inom företagsekonomi 

Om företaget 

Arlandastad Groups affärsidé är att identifiera strategiska markområden och utveckla fastigheter till dess fulla potential. Arbetet sker genom ett gott affärsmannaskap, strukturerade och kreativa processer i nära samarbete med utvalda partners och en stark förankring i samhället.  

Arlandastad Groups vision är att verka för att skapa värde på lång sikt genom att vara den självklara acceleratorn i områden med potential. Det betyder att vi har helheten i fokus och verkar tillsammans med partners och samhälle för att skapa synergier. Genom unik affärsutvecklingsmodell, stark kompetens, hög kreativitet och finansiella muskler förvärvar och förädlar vi för en mer hållbar framtid.  

Arlandastad befinner sig nu i en mycket stark tillväxt och ska tillsätta den nyinrättade tjänsten Transaktionsansvarig som ett led i att utveckla möjliga affärer ytterligare.