Ny HR tar täten för en ännu mer hållbar tillväxt

PUBLICERAT 09 november 2021

Med ett tydligt fokus att öka utvecklingstakten i Explore Arlandastad och ett sikte inställt på nya geografier stärker vi nu upp med en HR-ansvarig för koncernen.

HRansvarig Marie Sterner Henriksson

Hållbar tillväxt, kontinuerlig utveckling, förbättrade processer, en levande bolagskultur och rätt förutsättningar för medarbetare är några av de punkter som Marie Sterner Henriksson brinner för och som hon kommer engagera sig i när hon börjar på bolaget den 1 dec.

Marie, som HR-ansvarig på bolaget, vad är din vision för ett framtida Arlandastad Group?
– Hållbar expansion är ledordet. Visionen är att bidra till bolagets vision och bibehålla den redan fina kultur som finns i bolagets expansiva utveckling. Och samtidigt se till att alla medarbetare trivs och får rätt verktyg till sin individuella utveckling. HRs funktion är att skapa rätt förutsättning för alla medarbetare att utvecklas!

Det låter som en drömuppgift Marie! Vad ser du mest fram emot i din nya roll som HR-ansvarig?
–  Jag vill göra skillnad! Med stor glädje och förväntan ser jag fram emot min första dag. Att få börja på ett bolag som befinner sig i den utvecklingstakt som Arlandastad Group är i idag är enormt motiverande. Att få vara en bidragande del till en hållbar tillväxt och dessutom få nya engagerade kollegor gör inte saken sämre.

Även vi ser fram emot din första dag med stor glädje och förväntan Marie!  Alla dina nya kollegor önskar dig varmt välkommen till Arlandastad Group!

HR-ansvarig Marie Sterner Henriksson