Marie Sterner Henriksson, Head of HR, lämnar Arlandastad Group

PUBLICERAT 09 januari 2024

Marie Sterner Henriksson lämnar Arlandastad Group för nya utmaningar. Marie har varit en del av Arlandastad Groups koncernledning sedan 2022 och i sin nuvarande roll som Head of HR sedan 2021. Marie avslutar sin tjänst på bolaget under mars 2024. Under tiden pågår arbetet med att hitta en ny person för tjänsten.  

Marie Sterner Henriksson Head of HR Arlandastad Group
Bild: Marie Sterner Henriksson, Head of HR, Arlandastad Group.

– Marie är en skicklig HR-chef som är uppskattad av både ledare och medarbetare i koncernen. Hon har haft en positiv inverkan på bolaget under åren hon har arbetat här. Det är tråkigt att hon lämnar oss. Jag kan bara gratulera hennes nya arbetsgivare till en bra rekrytering och önskar Marie lycka till i hennes nya roll, säger Dieter Sand, vd, Arlandastad Group.

– Det känns dubbelt att lämna då jag trivs väldigt bra i bolaget. Jag är glad att jag under mina år här har fått förtroendet att leda och utveckla koncernens HR-frågor. Vi har fantastiska medarbetare och jag vill önska dem lycka till i deras och bolagets fortsatta utveckling, säger Marie Sterner Henriksson, Head of HR, Arlandastad Group.

Presskontakt:
Sara Johansson, Kommunikationschef
Arlandastad Group
sara.johansson@arlandastad.se
073 034 63 97

Om Arlandastad Group
Arlandastad Group är ett fastighetsutvecklingsbolag som äger och förfogar över två av Sveriges största utvecklingsprojekt. Bolaget har ett fokus på att ta tillvara potentialen i stora strategiskt placerade områden. I samverkan med partners och samhälle skapar vi hållbara och attraktiva destinationer för verksamheter – vi gör plats för framtiden. Mer om Arlandastad Group finns på www.arlandastadgroup.se.

Arlandastad Groups Certified Adviser är Avanza Bank AB (publ), e-post: ca@avanza.se, telefon: +46 (0)8 562 250 00.
 

Marie Sterner Henriksson, Head of HR, Arlandastad Group