Arlandastad Group skapar framgångsrika miljöer för möten

PUBLICERAT 09 oktober 2023

Quality Hotel Arlanda XPO har fått utmärkelsen som Sveriges Ledande Konferenshotell av World Travel Award 2023. För andra året i rad.

Quality Hotel Arlanda XPOs nya hotellkropp

– Det är oerhört glädjande att Quality Hotel har fått det här priset. Redan från start när vi tog fram konceptet för Scandinavian XPO såg vi de stora möjligheterna med att placera en mötes- och evenemangsarena i Arlandastad. Med 5 minuter till Stockholm Arlanda Airport, 20 min till Uppsala och 30 min till Stockholm har vi byggt en arena med människan och mötet i fokus, till många av våra besökares glädje, säger Dieter Sand, CEO Arlandastad Group.

Scandinavian XPO har bland annat stått värd för OSSE-mötet 2021 och EU-toppmötena under de första sex månaderna av 2023. Quality Hotel Arlanda XPO som är en del av arenan prisas nu för bland annat sin insats under EU-toppmötena. Priset som Sveriges Ledande Konferenshotell är resebranschens motsvarighet till Oscarsgalan.

Nu fortsätter Arlandastad Group att utveckla området samtidigt som man utvärderar ytterligare expansion.

– Som fastighetsutvecklare är vi stolta över att den destination vi skapar ger möjligheter för våra hyresgäster att växa. Vi bygger för framtiden och utvärderar nu möjligheten att expandera arenan ytterligare, säger Erik Nyberg, Chef Fastighetsförädling Arlandastad Group.

För ytterligare information, kontakta:
Sara Johansson, Kommunikationschef
Arlandastad Group
sara.johansson@arlandastad.se
073 034 63 97

Om Arlandastad Group
Arlandastad Group är ett fastighetsutvecklingsbolag med fokus på att ta tillvara potentialen i stora strategiskt placerade områden. I samverkan med partners och samhälle skapar vi hållbara och attraktiva destinationer – vi gör plats för framtiden. Mer om Arlandastad Group finns på www.arlandastadgroup.se.

Arlandastad Groups Certified Adviser är Avanza Bank AB (publ), e-post: ca@avanza.se, telefon: +46 (0)8 562 250 00.

Quality Hotel Arlanda XPOs nya hotellkropp