Hållbarhetssamordnare

Vi är ett noterat fastighetsutvecklingsbolag som är inne i en stark expansionsfas. Nu söker vi en hållbarhetssamordnare som vill vara med på vår resa för att ta vårt arbete med hållbar utveckling till nästa nivå. Vi ger dig möjligheter och utrymme att tänka stort för en mer hållbar framtid för dig som individ, oss som företag och samhället vi verkar i. 

Rollen i korthet 

Rollen som hållbarhetssamordnare är bred. Du kommer att bistå med att koordinera miljö- och hållbarhetsarbetet inom Arlandastads Group tillsammans med kollegor, leverantörer och kunder. Du kommer att få utrymme att göra innovativa och strategiska satsningar.
 
Exempel på arbetsuppgifter:

  • Administrativt och praktiskt stödja organisationen för att säkerställa att interna föreskrifter samt lagar och regler inom området miljöskydd följs. 

  • Koordinera miljöfrågor gentemot externa intressenter och myndigheter.

  • Sammanställa rapportunderlag inom definierade miljöområden, samt analysera och kommunicera resultatet inom organisationen.

  • Sammanställning av underlag för koncernens hållbarhetsrapportering enligt GRI- standard. 

Vem vi söker
 

Vi söker dig som har en akademisk examen inom miljö/hållbarhet eller motsvarande dokumenterad kunskap i ämnet. Det är meriterande om du har kunskaper inom hållbarhetsrapportering och klimatberäkningar.

Tycker du om att jobba målinriktat i tvärfunktionella projekt och dessutom är ansvarsfull, professionell, lyhörd och öppen ska du verkligen söka tjänsten hos oss. Ansvarstagande och initiativförmåga är viktiga egenskaper i rollen likaså en nyfikenhet och vilja att utvecklas. Då vi har en del möten med både svenska och internationella partners är det viktigt att du kan kommunicera obehindrat både på svenska och engelska.  

Mer om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning och är placerad på kontoret i Arlandastad. Vi arbetar fortlöpande med urval, så skicka in din ansökan redan idag. Vi önskar inget personligt brev. Alla ansökningar behandlas löpande och konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Arlandastad Groups hållbarhetsansvarig; 
 
Anna Stenströmer 
anna.stenstromer@arlandastad.se 
070-230 55 91 

Varmt välkommen in med din ansökan!

Om Arlandastad Group

Arlandastad Groups affärsidé är att identifiera strategiska markområden och utveckla fastigheter till dess fulla potential. Arbetet sker genom ett gott affärsmannaskap, strukturerade och kreativa processer i nära samarbete med utvalda partners och en stark förankring i samhället. Vår vision är att verka för att skapa värde på lång sikt genom att vara den självklara acceleratorn i områden med potential. Det betyder att vi har helheten i fokus och verkar tillsammans med partners och samhälle för att skapa synergier. Genom unik affärsutvecklingsmodell, stark kompetens, hög kreativitet och finansiella muskler förvärvar och förädlar vi för en mer hållbar framtid. 

Vi befinner oss i en mycket stark tillväxt och ska tillsätta den nyinrättade tjänsten hållbarhetssamordnare, då vi lägger stor vikt vid hållbarhetsfrågorna och kommer lyfta dem ännu högre upp på agendan. Vi gör plats för framtiden.

www.arlandastadgroup.se