Är du vår nästa Kommunikatör?

Vi växer och söker en till Kommunikatör  

Vill du ge strategier och en bredd av olika varumärken liv? Vi söker dig som både kan sätta idéer, omvandla dessa till verklighet och ta dem vidare i olika kanaler.  

Att jobba som kommunikatör hos oss innebär att arbeta med ett flertal olika varumärken i olika branscher. Det gör arbetet som kommunikatör hos oss kreativt och varierande. För att trivas i rollen hos oss är det viktigt att du har god erfarenhet av att skriva engagerande texter i digitalt och tryckt format samt ta fram innehåll till olika typer av kommunikationskanaler och kampanjytor. Har du även ett grafiskt öga (eller två) så är det meriterande.  

Hos oss utvecklas vi tillsammans!
Vi är ett tight, litet team som jobbar med kommunikation där vi både utmanar och uppmuntrar varandra - och där vi ständigt hjälper varandra att lyckas leverera det vi ska. På det sättet får vi ut det bästa av våra individuella styrkor och den kompetens vi har gemensamt. Vi söker därför dig som gillar att lära dig nya saker, är nyfiken och som ser det som lika självklart att ta eget ansvar som att jobba tillsammans när det krävs.  

Då vi är få på bolaget är tjänsten bred. Här är dina största arbetsuppgifter:

  • Planera och ta fram kampanjer 

  • Skriva engagerande texter för våra olika kommunikationskanaler 

  • Ta fram presentationer och säljmaterial 

  • Uppföljning av aktiviteter och kanaler 

Vill du ta reda på mer om oss och våra varumärken är det en jättebra början att läsa vidare:

Explore Arlandastad

Arlandastad Group

Stockholm Skavsta Airport

Scandinavian XPO

Drivelab Stockholm

Nybygget

Imploderar du snart av en längtan? En längtan av utrymme att tänka stort och en plats att växa. Kanske är då gräset grönare här borta, på andra sidan av staketet. Där stora idéer måste få ta plats. Och små idéer måste få utrymme att växa. 

Är du nyfiken och vill veta mer? Eller vill du helt enkelt skicka in en ansökan?

Kontakta Marie Sterner Henriksson på LinkedIn eller via mejl:

 

Leende Mariefotograferad framifrån i mörkblå skjorta
Marie Sterner Henriksson

Head of HR

+ Read more

Marie Sterner Henriksson är utbildad inom HR, arbetsrätt och ledarskap. Hon har en lång erfarenhet som Rekryteringsspecialist och i roller som Chefstöd inom HR och rekrytering.