Affärsutvecklare Fastighetsutveckling Skavsta

Här finns utrymme att tänka stort, men också plats att växa - och det gör vi tillsammans. Vill du vara en del av ett team där tänka stort är en självklarhet? Arlandastad Group befinner sig i en mycket stark tillväxt och ska därför nu förstärka teamet med ytterligare en Affärsutvecklare som ska vara med och driva vårt senaste utvecklingsprojekt Explore Skavsta tillsammans med våra Projektledare och Projektchef. Kulturen i bolaget är snabbfotad såväl som familjär. Det är djupt rotat att hjälpas åt och lösa frågor tillsammans.

Arbetsuppgifter

I rollen som affärsutvecklare kommer du att ha nära kontakt med potentiella och befintliga hyresgäster. En stor del av rollen kommer också vara att driva planarbete tillsammans med kommunen. Vidare så kommer du att arbeta med utveckling av bolagets mark- och fastighetsinnehav och att stötta bolagets förvaltning av befintliga lokaler och hyresgäster. Du kommer att ha nära kontakt med projektgruppen såväl som arkitekt och att driva fram presentationsmaterial. Du kommer att leda projekt i mål mot överenskommen kvalitet, ekonomi och tid.

I rollen igår det också att:

  • Ansvara för kontakt och uppföljning med hyresgästen innan, under och efter byggtid.
  • Fungera som aktiv länk mellan byggprojektledare, bolagets förvaltning och hyresgäst.
  • Ansvara för genomgång av hyresavtal med Byggprojektledare inför projektstart
  • Delta i framtagande av kostnadsbedömningar, kostnadskalkyler, samt utveckla och underhålla system för detta.

Bakgrund och erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet av att driva detaljplaner. Vi värdesätter dig som har en god baskunskap om byggprocessen, är affärsmässig och trivs i en konsultmiljö med högt tempo. Vi tror att du har en god förutsättning att lyckas i rollen om du har en bakgrund inom bygg, fastighet eller affärsutveckling. Vidare tror vi att du är noggrann, ansvarsfull och samt att du uppskattar människor, möten och samarbeten.

Vi erbjuder dig en framåtlutad och välkomnande arbetsplats där vårt engagemang är avgörande. Du kommer att rapportera till projektchef som beskriver sitt ledarskap som öppet, engagerat, proffsigt och kunnigt

För frågor om rollen är du välkommen att kontakta: